torstai 1. lokakuuta 2009

Onks viilaa näkyny

Olen kadottanut sellaisen näppäränkokoisen viilan. Käteen sopiva ei liian iso, ei liian pieni.
Muutaman päivän sitä etsin ja löysin vain lisää neulaviiloja, niitä on sitten tullut ostettua useammankin kerran ;)

Poikkesin sitten rautakauppaan. Muutaman minuutin hortoilun jälkeen kun henkilökunta oli inventoitu ymmärsin taas, että niistä ajoista kun Spede teki rautakauppasketsinsä ei ole mihinkään edetty. Siinä on jotain mystistä kuinka rautakaupat pysyy pystyssä osoittamatta minkäänlaista palveluhalukkuutta.

Mennessäni sisälle siellä oli kuusi myyjää tai ylipäätään henkilökuntaa ja asiakkaita ainostaan minä.
Siinä on jotain käsittämättömän taidokasta miten osataan olla huomaamatta sitä asiakasta joka pyörii hyllyjen välissä.

Ja jos joku epäilee heidän olleen työntouhussa niin ei, kyllä se oli ihan tavallista juoruamista.
Olisin jättänyt viilankin ostamatta, mutta kun en viitsinyt moisen vuoksi nähdä sen enempää vaivaa ja kuka tietää montako rautakauppaa olisin joutunut kiertämään ennenkuin olisin löytänyt jonkun palveluhaluisen.

Olis minulla ollut hieman muitakin tarpeita, mutta annoin sitten olla ja katson muualta ja ainahan sitä voi ostaa netistä, melkein mitä vaan tänä päivänä. Olis saanut sen viilankin, ehkä ensi kerralla.

4 kommenttia:

Amalian Aarteet kirjoitti...

Ei oo näkyny. Mulla ainakin on työpöydässä black hole, imasee tavaraa mielensä mukaan ja ihan kesken kaiken työnteon. Tuon kokemuksen jälkeen sitä taas arvostaa hyvää palvelua entistä enemmän. Pitäkööt tarvikkensa ;)

Päivi kirjoitti...

Juu, voisin oman talon rakentajana avautua enemmänkin noista rautakaupoista ;D
No onneksi olen palveluakin onnistunut saamaan, yhden rautakaupan maaliosastolla se osataan (mutta muuta ei sit sielläkään paikassa).
Toivottavasti viila silti löytyy :)

Miira kirjoitti...

Vähän on kyllä samanlainen kokemus rautakaupoista miullakin, valitettavasti - paitsi Clas Ohlsonilla Treella olen saanut yleensä hyvää palvelua. Miulla taitaa olla sama tilanne kuin siulla ja Amalialla, eli tavarat häviää... eilen etsin puolisen tuntia mittanauhaa, ja lopulta löysin sen työpöydän vierestä tavarakasan alta... *punastuu*

Katsoimme muuten viikonloppuna pienen pätkän vanhoja Spede Shown jaksoja, ja siinä sattui olemaan juuri tuo rautakauppajakso, ja kyllä nauratti... siksi alunperin lähdinkin tätä kommentoimaan... :) Toivottavasti löydät jostain viiloja.

Jane kirjoitti...

Viilan ostin sieltä kun en viitsinyt lähteä etsimään sitä mistään muualta.
Sen sijaan muut ostokset tein netissä.
Olen työssäni joutunut käymään paljon rautakaupoissa asioimassa. Niistä ajoista on kauan, mutta mikään ei ole muuttunut :D