keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Jihuu

Tilasin viime viikolla nuoremmalle pojalle yhdistettynä synttäri- ja joululahjana puhelimen.
Merkki ja malli oli pojan itsensä valitsemat. Aikani netissä seilattuani päätin ostaa sen Nokian kaupasta. Tuohon pojalle tilattuun puhelinmalliin oli tarjous, osta yksi saat toisen kaupan päälle.
Kaupan päälle tulevan puhelimen mallia ei etukäteen voinut tietää, malleja oli monta, hinta-haitari muutamasta kympistä jonnekin kuuteen sataan.
Olin aivan varma, että mukana tulee joku karvalakkimallin puhelin, en missään vaiheessa kuvitellut mitään muuta. Kympin enemmän tuo pojalle ostamani puhelin maksoin Nokian kaupassa, toimituskuluja en vertaillut. Kuvittelin, että siitä lahjapuhelimesta saadaan sitten se mitä kaikki voi käyttä jos puhelin hajoaa, tai anopille, jonka puhelimessa on kuulemma jotain vikaa.

Tänään puhelimet saapui UPS:in kyydillä, luulin saavani näytelaseja kun puhelimien piti tulla postiin. Vein muuten tuon paketin studiolle tutkiakseni saamiani laseja :D

Millaisen puhelimen sitten sain, sellaisen etten ymmärrä siitä oikein mitään ja tutustuminen vie hetken aikaa. Itse en varmaan koskaan milloinkaan olisi moista ostanut, mutta on se lahjaksi mukava ja kyllä minä sen käyttöön meinaan perehtyä, tuskin 100 prosenttisesti, mutta kuitenkin. Malli on vanha, myynnissä kuitenkin ainakin jossain vielä.

Uusi puhelimeni on N95 joka on tälläinen.

4 kommenttia:

Amalian Aarteet kirjoitti...

Oho, olipas lahja. Tää ei oo tosiaan mikään halpismalli. Taitaa olla sama minkä se meidän epeli hävitti.

Patina kirjoitti...

Vähänkös hieno kapula... hiukkasen oon kateellinen sun uudesta lelusta :)

AnneKa kirjoitti...

Vau! Siinä sitten riittää opiskelemista :D

Jane kirjoitti...

Aikaa kuluu kummasti moista ihmettä ihmetellessä. Olen siihen nyt kuitenkin ottanut nettiyhteyden :D
Mitä sillä sitten teen jää nähtäväksi. Kaikkea pitää kuitenkin kokeilla. Muistikortti täytyisi jostain hankkia.