keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Intoa piukassa

Muutama kuva viime viikon helmistä. Nämä ei olleet kuvauksellisia, ensimmäiset kuvat oli vielä surkeampia, ajatus kuitenkin varmaan selviää. Korvishelmiä.

Olen ollut viikon yksin kotona kun ukkonen on ollut yhdistetyllä työ- ja lomareissulla Ahvenanmaalla. Painottunut kyllä enemmän työpuolelle, valitettavasti. Tai siis ihan hyvä kun on töitä, mutta joskus pieni lomakin olisi paikallaan.

Olin eilen illalla helmiä tekemässä enkä olisi millaan malttanut lopettaa, hiukan ennen puolta yötä annoin sitten periksi, kyllä siinä päivälle mittaa ihan normi työpäivän verran ehti kertyä. Paikat on jumissa ja nukuin vielä olkapääni jumiin, tänään tekisi kuitenkin mieli mennä jatkamaan, jos vaikka saisi juonen päästä kiinni ja jatkaisi siitä mihin eilen jäi.

Lievää hoidon tarvettakin olisi, tein eilen keltaisen helmet ja tykkään siitä, nyt sitten mietin millaisia helmiä keltaisesta voisi tehdä. Jos keltainen alkaa näyttää minun silmissä hyvältä ei ole sitten enää mitään väriä mitä vierastaisin.

Yhteinen blogimme Patinan kanssa on avattu. Mitä siellä sitten tulee olemaan jää nähtäväksi.
Ainakin yksi arvonta kommentoijien kesken on tulossa pikapuoliin.
Korukuvia toivottavasti, kun vaan ehtisi tekemään niitä koruja, tekee vaan mieli tehdä helmiä. Osan helmistä näen jo valmiina koruina, eli on vaan toteutusta vaille.

Muutama kuva viime viikon helmistä. Nämä ei olleet kuvauksellisia, ensimmäiset kuvat oli vielä surkeampia, ajatus kuitenkin varmaan selviää. Korvishelmiä.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oranssi helmet laittaisin kyll korviin killimään vaikka heti,ihana väri

-sv-

Tiina kirjoitti...

Ihannia helmiä, varsinkin tuo oranssi pari. :)

Jane kirjoitti...

Kiitos!

Hyvä kun muutkin tykkää siitä oranssista parista. En uskaltanut tehdä lisää niillä väreillä kun luulin, että kolahtaa vaan minulle.