perjantai 20. marraskuuta 2009

Rapu ja Skorpioni

Muutama päivä sitten minua pyydettiin tekemään taskurapu. Pari päivää meni miettiessä miten ja millainen. Kun sitten sain ravun tehtyä pyydettiin skorpionia, sen tein sitten samantien kun polttimella olin.
Miksi sitten rapua tarvitsi miettiä ja skorpionia ei? Kaksi syytä, molemmilla on kahdeksan jalkaa ja sakset. Ne täytyy saada suhteellisen ahtaaseen tilaan sopimaan ja kun sen saa onnistumaan, muu on melkein helppoa :D. Toinen syy oli, että olin muutenkin kouluttanut juuri itseäni tarkkaan työhän, oikein ohuilla lasipuikoilla hallittuja kuvioita. Ohuella tarkoitan jotain 0,5 millisiä. Ei ne kuviot vielä niin kovin hallittuja ollut, mutta koulutus jatkuu edelleen :D

Tässä kuitenkin Rapu ja Skorpionit. Musta skorppari meni valitettavasti rikki tehdessä, mikä ei ole ollenkaan harvinaista kun keskittyy johonkin asiaan liian kauan ja unohtaa lämmittää helmeä välillä.

Enkä edelleenkään tee tilauksesta, joskus vaan joku pyyntö tulee sopivaan rakoon ja aihe on innostava.10 kommenttia:

Patina kirjoitti...

OOOOOOOoooooo...wwwwoooooouuuu!!!! olen aivan sanaton silkasta ihastuksesta!!! Rapu on upea ja skorppioonit ihan mielettömiä... ja niiden alla olevat helmetkin kaikkine kuivoineen supermakeita!!!

Amalia kirjoitti...

Vo härremangooda kun he ovat niin ihanaisia <3

PikkuMyy kirjoitti...

Rapu on ihana!!!

AnneKa kirjoitti...

Upeita! Olet nero!

NoitaMuorin Korupaja kirjoitti...

Nyt meni vaikeeksi..kumpi näistä o nätimpi..ei voi sannoo, ku kumpi niin maan upeita!

Nina kirjoitti...

Skorpionit ovat upeita ja rapu tosi suloinen!

gbkoru kirjoitti...

Aivan upeita!

Jane kirjoitti...

Kaunis Kiitos :D

maria kirjoitti...

Mahtavan hienoja helmiä! Erityisesti tuo taskurapu ihastutti, aivan hurrrjan ihana!

Kun kirjoitit harjoittelevasi 0,5mm lasipuikoilla tekemistä, putosin tuolilta. Siis ei kukaan nyt voi niin ohutta käyttää, se noin 2mm mitä kurssilla kokeilin oli jo tavattoman vaikeaa hallitta. :D En voi muuta kuin ihailla taitoasi. :)

Jane kirjoitti...

Hih, Maria :D

On se varsin ohut, kun sen on vetänyt, mulla tulee niistä turhan pitkiä, niin ne taipuu melkoisesti. Pätkin sitten noin 25 senttisiksi :D