maanantai 10. elokuuta 2009

On Helmiä ja Helmiä

Heinäkuun lopussa sain hyvän syyn käydä tervehtimässä Patinaa Torniossa.

Minut tuntevat tietää, että olen ikuinen Kupla-fani. Ostin ensimmäiseni vuosi sen jälkeen kun sain ajokortin ja viisitoista vuotta sitten luovuin samaisesta Kuplasta. Ainoita asioita mitä olen elämässäni katunut. Pari muutakin oli kokeeksi, mutta aina palasin uskolliseen Kuplaani.
Ai, että miksi piti kokeilla muita, kun minun kupla oli 1200 koneella ja sitä kuvitteli saavansa enemmän tehoja isommalla koneella, ei saanut :D

No, juu onhan Kupla Hitlerin kosto jälkipolville, mutta nuorelle naiselle se oli myös helppo ja halpa auto, joka ei koskaan pettänyt. Ei ainakaan minun Kupla.

Niin, siihen Tornion reissuun, kävin hakemassa itselleni Kuplan :D. Loppujen lopuksi se tuotiin minulle kun petti hieman aikataulu.

Oli todella mukava käydä Torniossa ja vaikka perillä olo jäi lyhyeksi ehdittiin minua käyttämään Ruotsin puolella ja maisemia katsomassa mm. Kukkolankoskella. Siellä näin ensimmäisen kerran kun kuhaa lipotaan. Täällä tiedän lipottavan vain kuorretta.

Muutama kuva "uudesta" Kuplastani.

6 kommenttia:

Amalian Aarteet kirjoitti...

Iiiiihana, niin pal nätti. Onnea uuden auton omistajalle. Ja tuhannesti turvallisia ja yhteisiä kilometrejä uuden murun kanssa.
Nimimerkillä, punaisen vm-70 kuplan omistaja

AnneKa kirjoitti...

On kyllä hieno! Ja väriltäänkin kuin sulle tehty.

Patina kirjoitti...

Söpöliini kuvissa... ;)... sen verran korjausta kukkolankoskella tapahtuvaan lippoamiseen... het yrittävät narrata siikaa, ei kuhaa... noh, kala ko kala!!! ;D

Piki kirjoitti...

Ihana. Joko tälle autolle on sopivat korut ylle, kun mänet ajelulle? ;)

Jane kirjoitti...

Amalia, minunkin Helmeni oli vm-70, 1200 koneella. Täytyiskö perustaa helmi& kupla kerho? :D

Anneka, se täytyy nähdä livenä, vink vink :)

Patina, Kuha tai siika, hyviä molemmat, kukaan tuskin uskoo helmentekijän kalastusvihjeisiin kuitenkaan ;) ( ei ainakaan kannata, kun en saa kuin pieniä särkiä)

Piki, ei ole vielä helmiä kyllä olisi :D

Anonyymi kirjoitti...

Onpa sympaattisen näköinen kupla sulla Onnea uuden auton johdosta ja paljon iloisia kilometrejä

-sv-